Aquest servei municipal és un instrument per a la promoció econòmica del municipi, mitjançant la millora de les infraestructures ciutadanes i la potenciació o creació de serveis per a les empreses i per a les persones.
Dins aquest servei també hi ha la Borsa de Treball Municipal, a través de la qual es presta orientació i assessorament a l’usuari en el món laboral i en la seva recerca de feina; recull i gestió d’ofertes de treball i difusió als usuaris a qui pugui interessar; ofertes de treball d’empreses ubicades al municipi i selecció de currículums i demandes de persones interessades a trobar feina al municipi.
A més, Sant Just Desvern forma part del Consorci de Turisme Comarcal, l’objectiu del qual és potenciar els recursos turístics de la zona de la comarca i del municipi, a través d’accions relacionades amb la natura, la indústria, la gastronomia, la cultura i l’oci, entre altres àmbits.

A Sant Just Desvern hi ha tres hotels que ofereixen 688 places hoteleres. Hesperia (125 h.), City Park (120 h.) i NH (99 h.)